SHOW

Politie voor Iedereen

“Politie voor Iedereen”

Mensen helpen, de kwetsbaren in de samenleving beschermen en de wet handhaven waar nodig; dat is wat politiemensen doen en wat ons drijft. Daarbij is iedereen voor ons gelijk en zijn we er voor iedereen. We zijn een organisatie met veel verschillende mensen met uiteenlopende talenten, maar als politiemens zijn wij gelijk en zijn we een Politie voor iedereen. Dat is wat ons bindt en hoe we ons verbinden met de samenleving.

Met deze show brengt het Nederlands Politieorkest diversiteit op de planken, waarbij  zowel in het programma voor de pauze als erna diverse politiemensen hun zangtalenten ten gehore zullen brengen. U wordt meegenomen in verschillende muziekstijlen en muziekperioden. Zo waant u zich op de Oosterse bazaar,  in Suriname, of op de Balkan en het volgende moment bij de Zwarte cross met Hollandse rock muziek en Achterhoeks dialect.

Na de succesvolle show “Cop 2000 – U stemt wij spelen”, met als speciale gast de singer en songwriter Maarten Peters, heeft het Nederlands Politieorkest onder leiding van dirigent Peter Kleine Schaars de nieuwe sprankelende show “Politie voor Iedereen” ontwikkeld. Zij werd hierbij geïnspireerd door de al langer bestaande belangrijke landelijke politie thema’s diversiteit, inclusie en divers vakmanschap; een perspectief gericht op veilige competente en effectieve teams waarin heel verschillende politiemensen samen werken voor iedereen die ons nodig heeft.

Tour door Nederland
Na een try-out op 15 november 2022 in het Atlas Theater Emmen zal de show “Politie voor Iedereen” op 30 november in première gaan in het Zuidplein Theater in Rotterdam. Het Nederlands Politieorkest zal hierna weer gaan touren door het land. Houdt onze website en de Facebooksite in de gaten om te zien wanneer we bij jou in de buurt komen.

flyer-algemeen-zonder-dirigent