Benefietconcert voor de politiekapel Suriname

Op dinsdag 21 maart 2023 organiseert het Nederlands Politieorkest een benefietconcert voor de Surinaamse Politiekapel in Theater De Kom, Nieuwegein.  BOEK NU EEN VIP ARRANGEMENT!

Met dit concert willen we geld inzamelen voor nieuwe instrumenten voor de Surinaamse Politiekapel.
Een kaartje kost slechts €14,50 (inclusief een pauzedrankje) en is te verkrijgen via de website van Theater De Kom. De opbrengst van de kaartverkoop komt volledig ten goede van dit project.
De show wordt geheel belangeloos gepresenteerd door niemand minder dan Jeffrey Spalburg. Daarnaast zullen er ook diverse Nederlandse artiesten geheel belangeloos meewerken. Het belooft een bijzondere avond te worden!

VIP arrangement
Daarnaast is er de mogelijkheid om een VIP arrangement te boeken. Dit VIP arrangement bestaat uit een 4 gangenmenu bestaande uit originele Surinaamse gerechten, drankjes een VIP toegangskaart tot de voorstelling. Het VIP arrangement zal aanvangen om 18.00 uur in het theatercafé van theater Kom en zal worden verzorgd door Patricks catering welke geen onbekende is en afkomstig uit de Bijlmer.  De kosten voor dit arrangement zijn 150 euro per persoon en van de 80 beschikbare plaatsen zijn er inmiddels al 40 gereserveerd. De opbrengst van het VIP arrangement komt ook geheel ten goede van van het benefietconcert.
VIP arrangementen zijn te boeken via email: bureau@politieorkest.nl onder vermelding van uw naam en aantal te boeken vip arrangementen.